Gelukkig Nieuwjaar. Voor mij is oud en nieuw kijken naar een lege bladzijde in mijn (nieuwe) agenda. Wat wil ik voor mezelf in het nieuwe jaar, wat vond ik fijn aan afgelopen jaar, wat wil ik meenemen en wat is geweest of past niet meer?

Afscheid nemen

Afgelopen jaar heb ik veel afscheid genomen, afscheid van mijn collega’s en hiermee van mijn baan in loondienst, afscheid van het huis waarin mijn moeder de afgelopen 18 jaar heeft gewoond, afscheid hiermee van voor mij een plek waar ontzettend veel mooie en liefdevolle herinneringen liggen. Ook heb ik afscheid genomen van de sportschool :-), nu voor altijd… Wat hiervoor in de plaats is gekomen is een racefiets en ik ben lid geworden van de dansschool, eindelijk :-),

Dit wilde ik al zo lang en eindelijk heb ik iets gevonden wat ik ontzettend leuk vind.

Dit uiteraard naast het vele wandelen wat ik nog steeds ontzettend graag doe.

Helaas hebben vrienden afscheid moeten nemen van hun vader, moeder en andere naasten en heeft een vriendin van mij te horen gekregen dat ze borstkanker heeft. Door de huidige situatie maakt de fysieke afstand het ingewikkelder maar maakt ook dat we er wel kunnen zijn voor elkaar.

Nieuwe plannen

Het afgelopen jaar is er ook een mooi, nieuw huis op ons pad gekomen, voor het eerst een huis waar we alle vier heel blij van worden, het is nog wel even wachten (oplevering zomer 2022) maar dan heb je ook wat :-).

Ik hoop voor het nieuwe jaar dat de stijgende lijn van mijn praktijk zich voortzet, ik wat overtollige kilo’s kwijtraak, ik alle lieve mensen om me heen en met name mijn moeder weer mag knuffelen, mijn kinderen weer “gewoon” naar school mogen, mijn man weer naar kantoor kan/mag waardoor ik het huis soms weer voor mezelf alleen heb :-).

Terugkijkend waren er zeker ook minder leuke dingen aan afgelopen jaar maar het helpt mij om te kijken naar wat er wel was!

Gelukkig Nieuwjaar!

Ik wens je een heel mooi, liefdevol en vooral gezond 2021.