Tijd voor reflectie. De vakantieperiode is voor mij een periode van terugblikken en vooruit kijken, wat is er allemaal gebeurd afgelopen jaar, wat vond ik fijn en wat wil ik graag voor komend jaar?

Even geleden kreeg ik nogal veel op mijn pad… binnen mijn familie veel vervelende dingen op het vlak van gezondheid. Uiteindelijk kreeg ik zelf erg veel last van mijn kaak en dit bleek een cyste te zijn welke er operatief uitgehaald moest worden. Erg pijnlijk en
vervelend allemaal.

De vakantie was daarom voor mij om bij te komen en uit te rusten maar ook om dankbaarheid te voelen.


Dankbaar voor mijn gezondheid, dankbaar voor de band met mijn moeder, broer en zussen voor hoe we allemaal de zorg voor mijn moeder op ons hebben genomen en het echt met elkaar hebben gedaan. Dankbaar voor het feit dat ik kan zien dat sommige vervelende en verdrietige situaties hele mooie dingen met zich mee kunnen brengen.

De komende periode ga ik lekker aan de slag in mijn praktijk, ben ik bezig met een nieuwe website, ga ik het sporten weer oppakken en zorg ik goed voor mezelf! Hoe is dit voor jou, wat gun jij jezelf voor de aankomende periode?